Platforma educationala 123edu.ro

educatia octombrie 30, 2013 123edu.ro

Am creat platforma educationala 123edu.ro pentru copiii claselor primare.
Stim ca fiecare copil are stilul sau propriu de invatare si intelegere. Unii invata mai rapid si inteleg de la prima explicatie tipurile de exercitii, iar altii au nevoie de un studiu mai aprofundat. Copilul trebuie sa prinda incredere in el ca poate rezolva singur un anume tip de exercitiu. Pentru asta e nevoie de o repetare pana cand intelege care e mecanismul de rezolvare. Exercitiile de pe 123edu.ro au fost astfel create pentru a repeta pana cand copilul intelege, oferindu-i pe acelasi tip de exercitiu o multitudine de variante pana cand el reuseste sa atinga 100 de puncte si sa fie recompensat cu medalia de aur.

Stim ca uneori, parintii, se enerveaza ca trebuie sa ii repete copilul de mai multe ori ca sa inteleaga cum se rezolva. De multe ori nici noi, parintii, nu putem explica la nivelul de intelegere al unui copil mic si de aceea e bine sa il lasam pe el, in ritmul lui sa isi dea seama singur cum functioneaza un exercitiu.

Aceasta platforma vine si in sprijinul parintelui oferindu-i o paleta de statistici pe care le primeste in ziua urmatoare efectuarii testelor pe 123edu.ro, pe e-mail. Astfel, copilul nu va mai fi emotionat de prezenta unui adult in preajma lui cand rezolva si increderea lui va creste si va avea satisfactia unei munci facute de unul singur.

Este important sa sustinem copilul pe parcursul anilor de scoala si sa il urmarim de la distanta. Cu cat il vom supraveghea mai atent la lectii, stand langa el, cu atat se va obisnui ca e cineva langa el care ii va spune cum se face. Cu cat independenta lui la lectii va fi mai mare, cu atat performantele lui scolare vor creste si acest lucru se va vedea si la celelalte materii.

Platforma educationala 123edu.ro este intr-o continua dezvoltare si avem in vedere dezvoltarea ei pe mai multe materii.

Echipa 123edu.ro

2 răspunsuri la “Platforma educationala 123edu.ro”

 1. Mircea spune:

  Felicitări pentru inițiativă. Sunt curios să văd mai mult pe demo.

  • admin spune:

   Multumim pentru felicitari!
   Pentru a putea vedea mai multe exercitii, treceti cu mouse-ul deasupra fiecarei subcategorii si vi se va deschide un tooltip, o fereastra in care se afla o mostra de exercitiu specifica acelui subcapitol.
   Pentru a avea acces deplin la exercitiile clasei dorite se achita un abonament.
   Detalii despre abonamentele 123edu.ro gasiti la http://123edu.ro/abonamente.html

   Va multumim si va mai asteptam pe la noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *