123edu.ro la Targul Kids Education

octombrie 6, 2014 123edu.ro

123edu.ro la Targul Kids Education

Participarea la targul Kids Education a echipei 123edu.ro a fost un succes.

Prietenii nostri de pe facebook, colaboratori, persoane care stiau deja de aplicatia noastra sau aveau abonament au venit, ne-au vizitat si ne-au incurajat. Le multumim tuturor si ne-au facut o deosebita placere ca au venit la standul nostru si pentru ca i-am cunoscut si i-am vazut.

Am primit si propuneri si sugestii pentru dezvoltarea aplicatiei, ceea ce asteptam mereu de la voi, prietenii nostri. Am discutat cu multe persoane in cele doua zile si incantarea lor este bucuria noastra si ne face sa simtim ca munca noastra are un scop si ajutorul pe care il oferim copiilor este apreciat si de parinti.

Copiii au putut accesa platforma liber, fara abonament si persoane care aveau cont de parinte au lasat copilul sa lucreze si acesta si-a dorit sa faca si altceva la calculator sau tableta decat joculete fara sens.

Aprecierea pentru noutatea cu care venim pe piata testelor scolare, aceea ca oferim teste de verificare a cunostintelor, dar si teste de cultura literara, ne-au facut sa ne gandim sa dezvoltam si mai mult aplicatia.

Nu doar persoanele cu copii ne-au vizitat. Am primit la standul nostru si after-school-uri/scoli/cluburi de matematica interesate sa ofere copiilor care isi petrec o parte a zilei la ei aceasta aplicatie.

A fost placut sa stim care sunt persoanele din spatele ecranelor si cum , pentru noi, e importanta comunicarea cu voi, va asteptam sa ne scrieti la [email protected].

123edu.ro a participat la Targul Kide Education 4-5 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *