Beneficii și siguranță cu MobilPay

Motive importante pentru care e atât de simplu și sigur să plătești prin SMS:

  • Este rapid – tranzacțiile sunt realizate în mai puțin de 1 minut.
  • Este ușor de utilizat. Operațiunea de trimitere a unui SMS este cunoscută de peste 90% din cei 21 milioane de utilizatori de telefonie mobilă.
  • Este o metodă de plată sigură și anonimă – Niciun detaliu personal nu este cerut sau stocat pe 123edu.ro. Nicio informație despre vizitarea website-ului nu va apărea în factura telefonică a clientului.

Cum este procesată plata prin card bancar?

Procesatorul mobilPay  trimite securizat și fara a stoca pe servere, informațiile introduse de fiecare client către banca procesatoare, care le direcționează către banca emitentă a cardului. Banca emitentă aprobă sau refuză plata.


Ce tipuri de card sunt acceptate la plăți?

Sunt acceptate la plată cardurile bancare de credit sau debit emise sub una dintre siglele: Visa, Mastercard/Maestro


Ce este SSL?

Protocolul Secure Sockets Layer (SSL) a devenit standardul universal în online pentru autentificarea și criptarea comunicării între utilizatori și serverele web. O conexiune criptată SSL presupune ca toate informațiile schimbate între client și server să fie criptate de către expeditor și decriptate de către destinatar, protejând astfel datele de orice terț care ar încerca interceptarea lor.

În acest fel, ca și client, poți să trimiți către 123edu.ro date confidențiale, cum ar fi informațiile cardului, având garanția că SSL le va păstra confidențialitatea.


Serviciul mobilPay folosește criptare SSL?

Da. Toate informațiile introduse pe serverele mobilPay sunt criptate folosind SSL.


Ce înseamnă 3D Secure?

MobilPay procesează 3D Secure, ceea ce înseamnă că, dacă totuși apar incidente neplăcute, ești protejat și îți recuperezi banii.


Cine este mobilPay?

Sistemul mobilPay.ro este în acest moment cea mai dinamică platformă de plăți din România, cu creșteri lunare de peste 50% în ceea ce privește tranzacțiile procesate, bazat atât pe achiziția de noi parteneri cât și pe conversia celor existenți la alți procesatori/operatori.

Peste 2000 de companii sunt înregistrate în mobilPay.ro și aproximativ 1000 din acestea sunt active. Printre clienții mobilPay se numărî operatori de telefonie mobilă din Romania (Vodafone), site-uri de comerț electronic (ex. eMag.ro), servicii online (ex. computergames.ro, okazii.ro), agenții de turism (Vola.ro) etc precum și majoritatea serviciilor de group buying (social buying) din România (ex. Kuponiada, Zumzi)