De ce 123edu.ro?

De ce meditații matematică online și română cu 123edu.ro?

De ce 123edu.ro? Pentru că această platformă educațională îți dă posibilitatea să-ți îndrumi copilul spre meditații matematică online și meditații română online bazate pe principala activitate a celor mici, jocul.

Jocul în programul de meditații română online și matematică

Pentru orice copil, până și pentru școlarul din clasele primare sau de la gimnaziu, ”munca” principala este joaca. Jucându-se în mediul controlat 123edu.ro, elevii din clasa pregătitoare și din clasele 1-4 reușesc să descopere și să experimenteze noi exerciții de matematică și limba română.

Insă atâta timp cât copilul percepe procesul de învățare ca pe o obligație, îi va fi greu să se apropie de matematică și de limba română, în special de gramatica (limba română și comunicare), materii de bază pe tot parcursul anilor de școală. Îi va fi greu să le înțeleagă, să le învețe și să le stăpânească apoi în mod definitiv, fără lacune.

Meditații matematică online și română. Fascinația computerului

În vremurile actuale, super-tehnologizate, de la vârste fragede, copiii se simt practic vrăjiți de computere. Sunt atrași și de lucrurile noi, chiar dacă printre ”noutăți” se află matematica și româna, materii mai puțin îndrăgite atunci când se încearcă aprofundarea lor in maniera tradițională.

Însă odată ce abordarea procesului de învățare se schimbă, se va schimba și modul în care copiii percep școala. Astfel, elevul al cărui părinte este abonat și are un cont părinte 123edu, va prinde drag de calcule și reguli gramaticale. Pentru că ceea ce-l va motiva cu adevărat, va fi tocmai interacțiunea propriu-zisă cu tableta, laptop-ul sau calculatorul.

De ce 123edu.ro? Pe ce se bazează meditațiile online?

Fiind înscris la meditații matematică online, copilul din clasa pregătitoare sau mai mare, este nevoit să-și petreacă ore bune pe internet. Dar în același timp este liber să exploreze, să se familiarizeze cu tastatura, cu mouse-ul și cu primele comenzi ale pc-ului.

Totodată, participarea la meditații română online obligă elevul de clasa 2, clasa 3 sau clasa 4 să-și reducă din timpul destinat odihnei și altor activități. Însă fiecare grup de teste de comunicare este astfel structurat încât să-i stimuleze creativitatea și logica.

Concret, accesul la platforma educațională 123edu.ro și la meditațiile pentru clasele 1-4 și clasa pregătitoare nu face decât să faciliteze procesul de învățare. Dar de ce 123edu.ro?

Pentru că:

  • Navigarea este controlată de părinți și coordonată de profesori (în cazul înscrierii într-o clasă virtuală);
  • Accentul se pune pe dezvoltarea gândirii și pe aprofundarea materiilor;
  • Nicio rezolvare corectă nu se face la întâmplare, ci se bazează pe exersare;
  • Succesul este condiționat de înțelegerea materiilor predate la școală;
  • Încurajăm copilul să studieze, premiindu-l la finalul testelor corect rezolvate;
  • Sporim încrederea celor mici prin recompense care îi motivează să învețe.

Meditații română și matematică online. Utilitatea

Este un fapt concret, internetul și în special jocurile sau rețelele de socializare pot crea depedență. Dar diferența dintre otravă și remediu constă în dozajul efectiv, adică în timpul petrecut în fața monitorului și nu în ultimul rând, în modul în care cei mici privesc calculatorul și mediul virtual.

Ca părinte, este important să înțelegi că prin meditații matematică online, copilul tău are ocazia să-și îmbogățească ”bagajul” de cunoștințe la matematică. Iar participarea la orele de meditații română online îl va ajuta să îndragească limba maternă, mai ales secretele comunicării.

Pe de altă parte, utilizarea timpurie a computerului contribuie nu doar la acumularea cunoștințelor, ci și la dezvoltarea unor abilități și competențe, toate de folos mai târziu.

Cu meditații matematică și română online îți ajuți copilul să gândească și să progreseze! Adoptă sistemul de învățare prin joacă 123edu.ro!