Exercițiile 123edu.ro

Teste online matematică și limba română. Despre exercițiile 123edu.ro

Dacă acum, cel mic are acces la diverse teste online matematică pentru clasa pregătitoare și clasele 1-4, dacă poate rezolva teste limba română începând cu clasa 2, este doar meritul autorilor.

Teste limba română și matematică. Autorii

Află totul despre exercițiile 123edu.ro! Mai întâi, îți vom răspunde la întrebarea pe care ne-o adresează majoritatea părinților: ”Cine sunt creatorii acestor exerciții de matematică și limba română?”

Pe de o parte, întreaga responsabilitate se datorează absolvenților de jurnalism, informatică și matematică, la rândul lor părinți. Pe de altă parte, rezultatul final este și rodul muncii cadrelor didactice cu experiență în materia claselor primare.

De-a lungul anilor, părinți sau profesori, toți s-au confruntat cu aceleași probleme ca fiecare abonat actual cu un cont părinte. La rândul nostru, luând cunoștință de carențele și de nevoile micilor învățăcei, ne-am hotărât să construim ceea ce în momentul de față poartă numele platformei educaționale 123edu.ro.

Teste online matematică și limba română. 10 caracteristici generale

1. Primează cunoștințele acumulate și gândirea logică

Grupurile de teste online matematică, fiecare categorie de exerciții română au fost în așa fel realizate încât să stimuleze gândirea logică și să verifice noțiunile asimilate deja. Finalizarea corectă și completă este condiționată de cunoașterea materiei predate la școală.

2. Fără rezolvări de teste limba română și matematică ”la nimereală”

În niciun caz nu poate fi vorba de răspunsuri date ”pe ghicite”. Indiferent de gradul de dificultate, de materie, de capitole sau de clasă, copilul nu va putea finaliza un test de matematică sau de comunicare bifând variante de răspuns alese la intamplare.

3. Carențele se penalizează, nu se premiază

Răspunsurile corecte vor fi răsplătite cu o steluță de aur, pe când cele incorecte, penalizate. Din cauza ”lipsurilor”, elevul nu va reuși să acumuleze un punctaj suficient de mare încât să fie recompensat potrivit așteptărilor părinților și criteriilor de evaluare.

4. Reușitele pe termen lung se bazează pe diversitate

Autorii au evitat să conceapă un singur model de teste la limba română sau la matematică. Scopul acestei strategii este să pună la încercare capacitatea copilului de a gândi și în același timp să trezească interesul elevilor pentru materia predată.

5. Toate grupurile de teste online respectă programa școlară

Fiecare categorie de teste online matematică și comunicare respectă materia clasei respective. Dacă vei întâlni exerciții română sau de matematică de la o altă clasă (mai mare sau mai mică) înseamnă că am răspuns solicitărilor unor părinți să cuprindem și alte capitole.

6. Accesul nelimitat la toate testele, pe bază de abonament părinte

Odată ce ai încheiat un abonament părinte, vei putea naviga împreună cu cel mic prin toată materia clasei respective. Iar când ne vom extinde aplicația, vei avea libertatea sa accesezi și teste la alte materii ale aceluiași an, nu doar la română sau matematică.

7. Prin meditații online, copilul își poate îmbogăți cunoștințele

Prin teste online matematică și la limba română, cel mic are posibilitatea să cunoască mai bine cele două materii ”de căpătâi”. Acasă, direct de la computerul personal, poate exersa și studia în liniște, fără să mai fie deranjat de diverși factori externi.

8. Aplicația informează elevul de corectitudinea exercițiilor

După fiecare exercițiu rezolvat, aplicația le permite școlarilor să vizualizeze numărul total de răspunsuri corecte și greșite, inclusiv punctajul acumulat. În schimb, nu le vom oferi rezolvările corecte, tocmai pentru a-i motiva să-și pună mintea la contribuție.

9. Testele nu au menirea să obosească, ci să încurajeze studiul

Secretul succesului la școală se afla în studiul individual și în foarte mult exercițiu. Nu punem la dispoziția copiilor teste limba română și la matematică în scopul de a-i epuiza, ci doar pentru a-i ajuta să-și recunoască propriile forțe și capacități cognitive.

10. Testele reprezintă un instrument de fixare a cunoștințelor

Toate grupurile de teste online reprezintă un mijloc prin care copilul tău își poate fixa mai bine materiile incluse în programa școlară. În niciun caz nu am structurat aplicația sub forma de culegeri de teste la limba română și matematică.

Pe platforma educațională 123edu.ro nu predăm nimic. Aplicația nu înlocuiește învățământul tradițional, dimpotrivă, îl completează. Te așteptăm cu sugestii, iar noi te vom răsplăti cu o mulțime de teste online matematică și de limba română!