Ghid utilizator

4 pași simpli prin care poți avea acces la exerciții

  1. Deschid cont de părinte (Pentru codul de activare al contului, verifică mail-ul și in SPAM sau JUNK.  Pentru a crea un Cont părinte, apasă pe butonul Nu am cont de pe prima pagină. Contul de părinte nu iți permite accesul la exerciții. El este creat doar pentru a putea plăti abonamente (pentru a nu lăsa la îndemâna copilului modulul de plată), a urmări statistici și a viziona testele și pentru a crea și edita contul copilului. Este necesar să treci la pasul următor.
  2. Deschid cont de copil (Acest cont se deschide din Cont părinte, de unde intri cu username-ul și parola de părinte, după care Contul meu si Adaugă cont copil. ATENTIE! Nu trece adresa de email la numele utilizator al copilului. Se va confunda cu contul de părinte și va apărea o eroare).
  3. Achit abonament (Intri in Cont părinte – în dreptul numelui copilului este butonul Cumpără – alegi abonamentul potrivit, după care ești direcționat către procesatorul de plăți mobilPay. Prețul abonamentului este în Euro și se achită în LEI la cursul BNR din ziua plății.). Abonamentele permit acces timp de 1 luna – Bronze,3 luni – Silver sau 6 luni – Gold la exercitiile pentru clasa pregatitoare (Matematica), clasa1 (Matematica, bonus: Quiz), clasele 2, 3, 4 (Matematica, bonus: Limba romana, Quiz)
  4. De reținut! Statisticile și testele corectate nu se vor pierde la achiziția unui nou abonament pentru același nivel de studiu. Copilul își poate continua activitatea de unde a lăsat-o la abonamentul anterior.
  5. Mă loghez în contul de copil și accesez exercițiile (După ce plata a fost confirmată, copilul se înregistrează pe site cu datele lui, folosind username-ul și parola de pe propriul Cont de copil. Astfel, are acces la toate exercițiile de la clasa la care a fost înscris. Nu uita să ieși din contul de părinte, înainte de a intra în contul de copil!).

Cum intru în contul de copil?

Pe prima pagină, în dreapta, se află două butoane pe care scrie Am cont și  Nu am cont. Apasă pe Am cont și scrie datele de înregistrare ale copilului: username și parola.

sau

După ce ai achitat pe formularul care îți arată că s-a trimis și s-a acceptat plata exista un buton Chestionare, care face trimitere în contul de copil la pagina de exercții.

Am uitat parola contului de copil

Parola contului de copil se schimba din contul de parinte. Copilul neavand o adresa de e-mail nu i se poate trimite o parola noua. Prin e-mail se reseteaza doar parola contului de parinte apasand Am uitat parola.

 

Important:

Trebuie creat câte un cont pentru fiecare copil în parte, indiferent dacă sunt sau nu în aceeași clasă.

De asemenea, pentru fiecare copil, se achită un alt abonament.

Dacă ești profesor și vrei să ai cont la 123edu.ro urmează pașii:

  1. Creezi cont de profesor
  2. Din Contul meu, formezi un grup de studiu și trimiti invitații către copiii care au abonamente la nivelul de studiu dorit. (momentan modulul este inactiv)

Important:

Contul de profesor este gratuit și va fi activ din momentul în care cel puțin un cont de elev plătit răspunde invitației de a se alătura clasei virtuale create de tine.

In contul de profesor poți crea chestionare proprii pe care le poți trimite ca temă, în privat, grupului de studiu sau public. Acestea vor putea fi văzute de către toți copiii plătitori și de către ceilalți profesori.

Din contul de profesor nu poți accesa exercițiile deja create în aplicație.