Matematica cu 123edu.ro si testele demo

noiembrie 23, 2013 123edu.ro

Fiecare clasa are cate un test demo prin care se poate observa cum functioneaza un exercitiu 123edu.ro.
Testul demo este doar o mostra a ceea ce poate face aceasta platforma educationala.
Pentru a putea beneficia de avantajele oferite de 123edu.ro este necesara crearea unui cont de parinte, apoi a unui cont de copil si ultimul pas este acela de a achizitiona un abonament din cele trei oferite.
La fiecare subcapitol pot fi pana la 5-6 tipuri de exercitii.
Ne-am dorit sa acoperim cea mai mare parte a tipurilor de exercitii pe care le pot intalni copiii la scoala.
Daca sunt tipuri de exercitii pe care parintii doresc sa le abordam si sa le includem in lista noastra de exercitii ii asteptam cu propuneri si suntem deschisi sa imbunatatim si sa dezvoltam aceasta baza de exercitii.
Este adevarat ca nu inlocuim profesorul si explicatiile pe care copiii le primesc la scoala dar ajutorul pe care il oferim copiilor oferindu-le posibilitatea de a exersa pana cand inteleg un tip de exercitiu, nu poate fi oferit de catre scoala.
Scopul nostru nu este de a invata mecanic. Avand deja o baza primita la scoala prin predarea teoriei, prin munca independenta sustinuta de acasa, noi venim in completarea solidificarii intelegerii.
In timpul orelor de curs profesorul nu are timp sa ii faca pe toti copiii sa inteleaga materia predata.
Faptul ca li se ofera copiilor ocazia sa exerseze o infinitate de variante a unui tip de exercitiu, fapt care nu poate fi intalnit nici in culegerile tiparite unde sunt un numar limitat de posibilitati, confera o siguranta ca platforma educationala 123edu.ro este de un real folos fiecarui stil de invatare.
Primim semnale de la persoane cu copii cu diferite probleme. Fie ele emotionale sau medicale, fiecare copil se confrunta la un moment dat cu o dificultate in asimilarea cunostintelor.
Platforma educationala 123edu.ro a fost creata sa fie utila tuturor copiilor si ne dorim sa auzim de la voi, parintii, performantele mai mici sau mai mari pe care le-a avut copilul folosind aceasta platforma educationala.

Va asteptam pe site-ul www.123edu.ro sa ne impartasiti experienta avuta cu www.123edu.ro si asteptam orice sugestie venita din partea voastra ca parinti sau ca profesori.

Puteti gasi aici lista testelor demo pe care le puteti incerca:

Test demo clasa pregatitoare

Test demo clasa 1

Test demo clasa 2

Test demo clasa 3

Echipa 123edu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *