Română, matematică online,avantaje cont părinte

In calitate de părinte, îți dăm posibilitatea să-ți îndrumi copilul în primii ani de școală. Testele de matematică online, exercițiile la română online  și testele de cultură generală pe care le găsești aici, sunt grupate pe clase, începând de la clasa pregătitoare.

Avantaje cont părinte cu matematica și româna online

 • Te ținem la curent cu progresul copilului și primești statistici Te ținem la curent cu progresul copilului și primești statistici

  Te ținem la curent cu progresul copilului și primești statistici

  Prin aplicația prezentă, îți oferim statistici referitoare la evoluția copilului la limba română, matematică și quiz (cultură generală) și îți facilităm accesul la testele corectate. Astfel, vei urmări mai ușor progresele înregistrate de copilul tău, din clasa pregătitoare, până în clasa 4.

  Testele corectate și statisticile se păstrează în contul de părinte și de copil chiar dacă abonamentul expiră. Astfel, la următorul abonament pentru același nivel de studiu, copilul își va putea continua activitatea fără să reia ceea ce a lucrat deja, iar statisticile vor monitoriza în continuare activitatea.

 • Ai acces la chestionare de matematică și română Ai acces la chestionare de matematică și română

  Ai acces la chestionare de matematică și română

  Aici beneficiezi de chestionare de limba română, matematică și cultură generală online concepute de cadre didactice. Profesorii înscriși pe platforma educațională 123edu.ro publică testele sau le pot oferi ca temă oricărui copil abonat în cadrul grupurilor de studiu create de aceștia.

 • Dispui de numeroase exerciții la română, matematică Dispui de numeroase exerciții la română, matematică

  Dispui de numeroase exerciții la română, matematică

  Cu testele de matematică online, îți poți îndruma copilul încă din clasa pregătitoare și din clasa 1. Apoi din clasa 2, moment în care cel mic se va confrunta cu primele noțiuni de comunicare, îți venim în ajutor cu testele de română online. Quiz-urile sunt teste special concepute pentru a îmbunătăți cunoștințele celui mic din domenii cât mai variate.

 • Copilul tău se perfecționeaza la română și la matematică Copilul tău se perfecționeaza la română și la matematică

  Copilul tău se perfecționeaza la română și la matematică

  Exercițiile de matematică și de română online corespund programelor școlare aprobate de Ministerul Educației. In plus, copilașii din primii ani de studiu dispun de un număr nelimitat de încercări la matematică și teste cu număr fix de exerciții la limba română, fiind liberi să-și testeze cunostințele practice și teoretice și să exerseze până reușesc să atingă punctajul maxim (100 de puncte).

 • Fiecare copil își va imbunătăți performanțele școlare jucându-se Fiecare copil își va imbunătăți performanțele școlare jucându-se

  Fiecare copil își va imbunătăți performanțele școlare jucându-se

  Dacă rezolvarea exercițiilor de matematică și română online este corectă in proporție de cel puțin 70 %, școlarul studios este recompensat prin descoperirea treptată a pieselor de puzzle. Jocul de puzzle este privit ca un factor stimulant, ce ambiționează copilul să atingă pragul limită al punctajului și chiar să se autodepășească.

 • Cel mic se poate bucura de noi strategii de învățare prin joacă Cel mic se poate bucura de noi strategii de învățare prin joacă

  Cel mic se poate bucura de noi strategii de învățare prin joacă

  Mulțumită suportului oferit de platforma educațională 123edu.ro, atât copilul din clasa pregătitoare, cât  și cel din clasa 3 sau clasa 4 este încurajat să parcurgă primii pași printre numere și reguli de comunicare. Exercițiile de română și matematică online stimulează exersarea prin joacă.