Meditații matematică, meditații română. Avantaje cont profesor

Testele incluse pe platforma educațională 123edu.ro sunt considerate un fel de meditații matematică și meditații română. Dacă predai la clasele primare, acum ai ocazia să te apropii și mai mult de cei mici, dar și să te bucuri de toată lista de avantaje cont profesor.

Avantaje cont profesor. Chestionare pentru meditații română și matematică

 • Cu un cont profesor, formezi clase virtuale Cu un cont profesor, formezi clase virtuale

  Cu un cont profesor, formezi clase virtuale

  Odată creat un cont profesor, îți vei diversifica posibilitățile de predare. ”Avansând” de la mediul offline în cel online, poți forma diverse grupuri de studiu cu mai mulți copii abonați deja, fără să fii limitat de timp și spațiu. Astfel, elevii din <strong>clasele primare</strong> vor avea acces la toate chestionarele pe care le creezi, în funcție de nivelul la care se află.

  Testele corectate si statisticile se păstrează in contul de părinte și de copil chiar dacă abonamentul expiră. Astfel, la următorul abonament pentru același nivel de studiu, copilul își va putea continua activitatea fără să reia ceea ce a lucrat deja, iar statisticile vor monitoriza în continuare activitatea.

 • Reușești să interacționezi cu cei mici Reușești să interacționezi cu cei mici

  Reușești să interacționezi cu cei mici

  Contul de profesor îți facilitează interacțiunea cu elevii din clasele virtuale la care predai. Aceștia nu vor mai percepe rigiditatea legăturilor profesor-elev și nici nu se vor mai încăpățâna să-și deschidă mintea în fața operațiilor de matematică. De asemeni, la limba română, vor fi mult mai receptivi să înțeleagă și să învețe tehnicile de comunicare.

 • Creezi chestionare la matematică și română Creezi chestionare la matematică și română

  Creezi chestionare la matematică și română

  Profesorii abonați la platforma educațională 123edu.ro, pot concepe diverse chestionare, utile copiilor ce fac meditații la matematică și la română online. Testele și exercițiile le vei trimite apoi ca temă în regim privat elevilor dintr-un anume grup de studiu. In alternativă, le poți face publice, fiind vizibile tuturor membrilor comunității 123edu.ro (copii, parinti, profesori).

 • Iți oferim statistici ce înregistrează evoluția copiilor Iți oferim statistici ce înregistrează evoluția copiilor

  Iți oferim statistici ce înregistrează evoluția copiilor

  Platforma educațională 123edu.ro îți oferă avantaje și în privința progreselor înregistrate de copiii din clasele de care te ocupi. Iți furnizăm statistici la română și matematică, esențiale pentru a-ți face o idee despre ritmul de evoluție al elevului. In fiecare cont profesor vei găsi testele create de tine și rezolvate de copii, precum și calificativele obținute în grup / individual.

 • Dispui de un optim instrument educațional Dispui de un optim instrument educațional

  Dispui de un optim instrument educațional

  Site-ul 123edu.ro devine un eficient instrument educațional. Prin meditații română, ai șansa să te apropii de fiecare prichindel nu tocmai priceput în scriere și comunicare. Ca profesor și pedagog, poți oferi meditații matematică pe înțelesul tuturor, chiar și celor mai puțin receptivi. Pentru că aici le vei vorbi în limba pe care aceștia o cunosc cel mai bine, adica joaca.

 • Să te abonezi la 123edu.ro nu te costă nimic Să te abonezi la 123edu.ro nu te costă nimic

  Să te abonezi la 123edu.ro nu te costă nimic

  Poți beneficia de fiecare dintre avantajele contului profesor și nu te va costa nimic. Abonamentul de profesor la platforma educațională 123edu.ro este gratuit. Pentru a deveni o prezență activă este necesar ca cel puțin un elev cu un abonament valabil, căruia i-ai adresat o invitație, să-și exprime acceptul să participe la clasa pe care o formezi.