Recompensa la finalul unui test de matematica 123edu.ro

mai 8, 2014 123edu.ro

Recompensa la finalul unui test de matematica 123edu.ro

Mintea omului este astfel creata astfel incat sa gaseasca in orice munca o motivatie. Astfel vom avea satisfactia unei munci apreciate. Ca fiecare dintre noi, ne gandim ca la finalul unui efort depus vom avea parte de o recompensa. In functie de statutul social, de varsta si de pozitia ocupata in societate, fie ca esti elev, angajat sau propriul sef te astepti ca la un moment dat sa apara o premiere. Aceasta se poate traduce in bani, in note, prime sau alte aprecieri banesti sau profit.

123edu.ro s-a gandit sa ii stimuleze pe copii sa se autodepaseasca si motivatia finala sa fie o medalie de aur la finalul testului. Sa fim seriosi, la nivelul clasei a patra niciun copil nu se gandeste ca daca invata de mic ii va folosi la examen, facultate…

Prima medalie pe care copiii o intalnesc pe parcursul unui test este cea la 80 de puncte, medalia de bronz.

Prima medalie cu care sunt eremiati copiii care lucreaza exercitiile si problemele de matematica 123edu.ro

Pe masura ce lucreaza, in dreapta ecranului este afisat un cronometru, un indicator care arata cate probleme s-au rezolvat in timpul testului, stiind ca pentru a ajunge la finalul testului, in situatia in care toate raspunsurile sunt corecte este nevoie de 27 de raspunsuri si scorul obtinut si bineinteles medalia pe care o castiga. Daca apar raspunsuri gresite scorul va scadea si copilul are la dispozitie un numar nelimitat de exercitii pe care sa le poata rezolva pana ajunge la finalul testului.

Prima medalie de bronz ii arata copilului ca se apropie de final si de premiul cel mare de la 100 de puncte si anume, steaua de aur. Copilul intalneste, pe masura ce punctele se aduna si medalia de bronz urmand sa fie cat mai aproape de final.

Dupa ce a obtinut cele 100 de puncte copilul este felicitat de Delfi, prietenul care il insoteste in calatoria pe 123edu.ro.

Finalul testului de exercitii de matematica

Copiii isi vor dori, si ii sfatuim si pe parinti sa ii incurajeze, sa colectioneze cat mai multe stelute aurii, acesta fiind de fapt un mesaj subliminal care ii impinge si le forteaza limitele spre finalizarea unei munci incepute. Este foarte important ca orice activitate pe care a inceput-o un copil sa o duca la bun sfarsit cu un rezultat cat mai bun.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *