Statistici părinte. Teste la matematica, teste comunicare

Prin statistici părinte, îți dăm posibilitatea să urmărești progresele școlare ale copilului tău, astfel încât ajutat de profesori, să-l îndrumi spre cele mai potrivite teste la matematică și la comunicare.

Urmărirea progreselor copilului prin statistici părinte

Când ți-ai deschis un cont părinte, în formularul ”Inregistrare cont părinte”, pe lângă alte date de contact, ne-ai lăsat și adresa de e-mail. Vom folosi adresa dată pentru a te informa de ultimele noutăți și promoții ale platformei educaționale 123edu.ro. În plus, te vom actualiza cu progresele copilului, evidențiate prin rezolvări de teste comunicare și la matematică, dar și cele de la Quiz.

Urmărind imaginile de mai jos, te vei familiariza cu rolul contului deschis.

Așa cum poți observa, în format text, găsesti punctate principalele aspecte ale statisticilor, cu întreaga listă de capitole și subcapitole parcurse. În această rubrică ai afișate și rezultatele rezolvărilor de la testele la matematică, comunicare și Quiz pentru clasa pregătitoare și clasele 1-4.

Nu este nevoie să fii un user de PC foarte priceput pentru a ști accesa rubrica ”Statistici exerciții”. Poți naviga de-a lungul și de-a latul paginilor platformei 123edu.ro fără să întâmpini vreo dificultate.

În cont părinte, într-o singură pagină, vei găsi sintetizate diverse informații utile pentru tine ca părinte, dar și pentru cel mic, în calitate de elev.

Statistici părinte. Completarea formularului

În partea de sus trebuie să completezi diverse câmpuri. Dacă ai abonați mai mulți copii, vei alege numele copilului pentru care dorești să obții evidența rezultatelor la teste.

De asemeni, trebuie să selectezi materia (matematica / limba romana / Quiz) și calificativul. Îți vom afișa toate testele la matematică sau / și la comunicare sau / și la Quiz notate cu același calificativ.

Statistici părinte. Răspunsuri și calificative

În partea de mijloc a formularului, vei găsi două reprezentări grafice de tip ”pie”. În funcție de ponderea procentelor, vei putea decide la ce materie sau capitole, mai trebuie insistat.

Un grafic înfățișează acuratețea răspunsurilor (corecte / greșite) date la fiecare test de matematică / română / quiz, în timp ce al doilea grafic permite vizualizarea calificativelor (de la rezultatele slabe, până la cele excelente). (vezi poza de mai sus)

Statistici părinte. Rezultatele finale

În partea de jos îți oferim detalii în legătură cu testele la matematică (începând de la clasa pregătitoare până la clasa 4) sau la comunicare (începând cu clasa 2) și Quiz (începând cu clasa 1), pentru fiecare copil abonat.

Pentru a afla calificativul pe care l-a obținut copilul va trebui să faci o selecție în partea de sus. De exemplu vrei să vezi toate testele cu calificativul Excelent: selectezi Alege calificativul acesta din partea unde vei selecta numele copilului, materia și clasa. Dacă lași necompletat se vor derula toate testele indiferent de calificativ.

În partea dreaptă a tabelului de mai sus poți observa pe penultima coloană două semne grafice. Cel cu clopoțel semnifică faptul că testul este nefinalizat, iar cel verde cu bifă îți arată că testul a fost finalizat și dus până la capăt. Pe ultima coloană este o lupă care, dacă apeși pe ea, te va trimite către testul corectat.

Accesează rubrica ”Statistici părinte” și află care sunt progresele reale ale copilului tău la matematică,  comunicare și Quiz materii de bază din școala primară care ajută la formarea unui bagaj mare de cunoștințe!