Termeni și condiții

Companie

S.C. Eximart Serv SRL
CUI RO 20631383
Reg. Com.: J40/838/2007
Sediu social: Str. Trestiana nr. 11 ap.2
București, România
Tel: 0744 386 641

Accesul la informatii

123edu este obligat să pună mereu la dispoziția utilizatorului:

 • Date de indentificare a Vânzătorului (în special denumirea și sediul social al firmei, precum și codul unic de identificare cu care este înregistrată);
 • Datele de contact care permit utilizatorului comunicarea rapidă și eficientă cu Vânzătorul (adresa de e-mail, telefon etc);
 • Informații privind principalele caracteristici ale serviciilor achiziționate pe platforma online;
 • Informații despre accesarea produselor și serviciilor din oferta platformei;
 • Informații despre metoda de plată;
 • Informații despre procedura de reclamații, respectiv datele persoanei de contact a Vânzătorului pentru comunicarea cu utilizatorii.

1. ACCEPTAREA TERMENILOR

Site-ul 123edu.ro (denumit în continuare ”123edu”) oferă servicii, sub rezerva următorilor termeni de utilizare (denumiți în continuare ”TC”), care pot fi modificați de către administratori, din când în când, fără o notificare în prealabil a abonaților.

Din momentul în care ai achiziționat un abonament, înseamnă că îți exprimi acordul de a respecta TC.

Toate informațiile apărute pe 123edu scrise, exceptând materialele publicitare, în mediul public sau privat, software-ul, imaginile, desenele, fotografiile, ilustrațiile grafice, articolele, sunetele, mesajele, logo-ul, numele, moto-ul vor fi denumite în continuare ”Conținut”.

2. DESCRIEREA SERVICIULUI www.123edu.ro

123edu oferă în prezent utilizatorilor, un serviciu nou pe piața românească care îi ajută pe copii să învețe și să lucreze exercițiile de matematică (pentru clasele pregătitoare, întâi, a doua, a treia, a patra), limba română (pentru clasele a doua, a treia, a patra), quiz (pentru clasele întâi, a doua, a treia, a patra) în conformitate cu programa școlară.

Orice exercițiu sau aplicație nou apărută pe 123edu va fi supusă TC.

Ești de acord și accepți faptul că serviciul furnizat poate suferi modificări și îmbunătățiri.

123edu nu își propune să îi învețe pe copii, ci le pune la dispoziție un sistem modern de exersare a materiei învățate la școală. 123edu nu înlocuiește manualele și materialele oferite de profesori în școală.

Pentru a putea utiliza 123edu, este necesar un calculator, laptop sau tabletă cu acces la Internet, fie direct, fie prin dispozitive adiționale.

Pentru a beneficia de serviciile 123edu, care este o platformă în continuă îmbunătățire, trebuie să creezi un cont de părinte, aferent acestui cont vor fi adăugate conturile de copil/copii și apoi achitate taxele aferente (explicația poate fi găsită la capitolul Abonamente).  Abonamentele permit acces timp de 1 luna – Bronze, 3 luni – Silver sau 6 luni – Gold la exercițiile pentru clasa pregătitoare (Matematică), clasa1 (Matematică, bonus: Quiz), clasele 2, 3, 4 (Matematică, bonus: Limba română, Quiz)

Datele de înregistrare și alte anumite informații despre tine reprezintă subiectul politicii de confidențialitate.

123edu este un serviciu adresat copiilor, dar alegerea înscrierii, a respectării TC și a achitării abonamentelor revine în sarcina părintelui, a tutorelui copilului (copiilor) sau a altui adult responsabil.

Copiii nu trebuie lasați să folosească instrumentele de plată fără acordul părinților, ci sub îndrumarea acestora. In cazul în care exista cazuri de plată fără acordul părinților / tutorelui / altui adult responsabil, 123edu nu poate fi trasă la răspundere pentru abonamentele achitate de către minori.

3. SPECIFICATII TEHNICE DE UTILIZARE 123EDU.RO

Platforma educațională 123edu a fost și este continuu testată să funcționeze pentru ultimele versiuni de browsere cel mai des utilizate (Internet Explorer, Firefox, Google Chrome). In acest fel poate fi utilizată pe diverse suporturi hardware (laptop, desktop, tableta).

Firma Eximart Serv nu se face răspunzătoare pentru nefuncționarea platformei din cauza unor sisteme hardware / software neactualizate. De asemenea, nu este obligată să returneze contravaloarea abonamentelor achitate înainte ca utilizatorul să se asigure, pe varianta demo, că aplicația 123edu este funcțională.

4. PLATA ABONAMENTULUI SI ACCESUL LA EXERCITII

Pentru a ajunge la plata abonamentului și a avea acces la exercițiile clasei alese, trebuie să urmezi câțiva pași:

1. Creează un Cont părinte (contul de părinte este creat doar pentru a primi statisticile și a efectua plata abonamentului).

2. Creează un cont pe numele copilului (exercițiile se pot accesa doar de pe contul de copil).

3. După ce contul de copil a fost creat, vei fi redirecționat în contul de părinte. In dreptul numelui copilului, este un buton CUMPĂRĂ.

4. După ce ai apăsat CUMPĂRĂ, vei ajunge pe o pagină în care trebuie sa alegi tipul de abonament dorit (pentru SMS – abonamentul de 1 luna – Bronze).

5. Alege 1 sau 3 luni, apoi clasa pentru care dorești abonament, completează câmpurile cerute și apasă Cumpără

6. Ulterior, vei fi redirecționat către operatorul de plăți. Acolo, urmărește pașii ceruți: înscrii numărul de telefon, trimiți SMS, pe ecran se va afișa un cod de activare pe care va trebui să îl trimiți prin SMS la un număr scurt, apoi ți se trimite un alt cod pe care îl introduci în site. Când plata va fi finalizată, vei putea accesa exercițiile clasei pentru care ai plătit un abonament, intrând în cont cu username-ul și parola copilului, fără a fi logat în contul de părinte.

Exercițiile de matematică de la toate clasele începând cu clasa pregătitoare sunt variante nelimitate ale aceluiași tip de întrebare/cerință până la atingerea scorului de 100 de puncte, cele de Limba română și Quiz sunt limitate (10-30 exerciții/întrebări).

5. ABONAMENTE 123edu.ro

123edu ofera servicii educaționale către abonații săi. Orice client care dorește să acceseze informațiile oferite de 123edu, va trebui sa aleagă unul din cele 3 tipuri de abonament puse la dispoziție: 1 lună, 3 luni și 9 luni.

Eximart Serv are dreptul de a modifica prețul fiecărui tip de abonament, fără o anunțare în prealabil, dar nu va schimba prețul în cazul abonamentelor aflate în derulare.

Prețul abonamentelor este exprimat în Euro, dar se calculeaăa în Lei la cursul BNR din ziua plății, la care se adaugă valoarea TVA-ului (19%).

Cele 3 tipuri de abonamente au modalități moderne de plată, facile utilizatorului: SMS sau transfer bancar / plata cu card. Pentru plata prin card sau transfer bancar se va emite factură fiscală de către Eximart Serv SRL. Plata prin SMS se va regăsi pe factura abonamentului de telefonie mobilă sau în cazul cartelelor prepay ea va fi scăzută din creditul disponibil.

Prețul unui abonament este valabil pentru un singur copil înscris și pentru un singur an de studiu. Abonamentele permit acces timp de 1 luna – Bronze,3 luni – Silver sau 6 luni – Gold la exercițiile pentru clasa pregătitoare (Matematică), clasa1 (Matematică, bonus: Quiz), clasele 2, 3, 4 (Matematică, bonus: Limba română, Quiz).

Modalități de plată

 • Vânzătorul pune la dispozișia utilizatorului următoarele modalități de plată pentru abonamentele aplicației:
  plata prin SMS
 • Online cu card bancar prin Netopia Payments Mobil Pay (Visa/Maestro/Mastercard).

Dacă ai ales metoda de plată ” Online prin card bancar ” este necesar să completezi un formular cu informațiile despre cardul tău în pagina securizată a procesatorului de plăți.

 • Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

– “3-D Secure” asigură în primul rând că nicio informație legată de cardul tău nu este transferată sau stocată, la niciun moment de timp, pe serverele platformei sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

6. OBLIGAȚIILE ABONAȚILOR 123edu

Pentru a putea beneficia de serviciile complete oferite de 123edu (informări, statistici, actualizări…), din momentul în care ai achiziționat un abonament, ești de acord să:

a. Furnizezi date adevărate, informații exacte, actuale și complete despre tine, așa cum ți se solicită în formularul de înregistrare (informații, cum ar fi ”Date de înregistrare”);

b. Menții și să actualizezi cu promptitudine datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte, actuale și complete. Dacă vei furniza informații care sunt false, inexacte, neactuale sau incomplete, sau dacă oferi motive întemeiate pentru ca 123edu să te suspecteze că informațiile pe care le-ai completat sunt false, inexacte, neactuale sau incomplete, 123edu are dreptul să-ți suspende / anuleze contul și să-ți refuze accesul pentru utilizarea actuală / viitoare a oricărui serviciu oferit de 123edu.

7. CALITATEA DE MEMBRU 123edu

Orice vizitator 123edu poate deveni Membru și va putea beneficia de serviciile oferite în funcție de tipul de abonament ales, numai după ce a înregistrat datele cerute de formularul de înscriere, a creat cel puțin un cont de copil și a achitat tipul de abonament dorit.

Inregistrarea și plata abonamentului va fi efectuată doar de către un părinte / tutore / adult responsabil.

După ce ai achiziționat abonamentul dorit, te vei putea conecta la propriul cont de părinte sau de copil pentru care ai achitat abonamentul.

Pentru a evita supraîncărcarea bazei de date cu conturi fără activitate, Eximart Serv are dreptul să ia următoarele măsuri:

– Toate conturile de părinte INACTIVE (cele care au fost înregistrate în baza de date, dar pentru care nu a fost accesat codul de activare care în unele situatii se poate găsi și în SPAM, în special la conturile @yahoo.com) timp de 72 ore, vor fi șterse automat din baza de date.

– Toate conturile de părinte care nu au un cont de copil asignat în termen de 12 luni de la crearea contului de părinte, va fi șters din baza de date.

Eximart Serv SRL nu returnează contravaloarea unui abonament în cazul în care un client folosește numere de telefon ale altor persoane sau dacă după ce a achitat se răzgândește și nu mai dorește abonamentul.

După ce a achitat serviciul ales la 123edu.ro, clientul este răspunzator pentru faptele sale și își asumă plata abonamentului.

8. FACTURARE

Din momentul în care ai devenit Membru 123edu (te-ai înregistrat și ai ales abonamentul dorit), ești de acord în mod expres că suntem autorizați să îți percepem taxa de membru în funcție de tipul de abonament (lunar,trimestrial sau pe 9 luni) pe care l-ai ales în momentul înregistrării.

Precizăm că prețurile și tarifele se pot modifica fără notificare, dar nu în timpul abonamentului activ.

Plata pentru 1 lună se efectuează prin SMS, tariful regăsindu-se pe factura de telefonie mobilă.

Plata pentru 3 și 6 luni, se efectuează in contul Eximart Serv prin transfer bancar sau card și se eliberează o factură proforma. Ulterior, Eximart Serv este obligată să trimită prin e-mail factura fiscală.

9. EXPIRAREA CALITATII DE MEMBRU 123edu

Calitatea de membru 123edu expira în momentul în care expira și abonamentul. Vei putea prelungi dreptul de membru 123edu reînnoind abonamentul cu oricare dintre cele 3 tipuri de abonamente oferite.

Abonamentul la 123edu este calculat la număr de zile calendaristice și 123edu nu poate fi obligat să returneze contravaloarea abonamentului pentru zilele în care nu a fost accesat contul.

10. ANULAREA CALITATII DE MEMBRU 123edu

Calitatea de membru 123edu poate fi anulată în orice moment. Anularea va intra în vigoare imediat.

Accesul la serviciile 123edu va fi restricționat în momentul în care se încheie perioada de facturare a abonamentului ales. 123edu nu va returna contravaloarea perioadelor de membru neutilizate.

Pentru a anula statutul tău de membru, trebuie să te conectezi la contul personal, unde vei găsi butonul ”Șterge cont” de la Profil.

11. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

123edu respectă confidențialitatea datelor furnizate de clienți în formularul de înscriere și nu va transmite datele personale, către terți, sub nicio forma.

123edu nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează adresa clientului de e-mail sau alte date personale către terți (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu face schimburi de adrese de e-mail obținute prin intermediul 123edu fără acordul explicit al clientului.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, EXIMART SERV SRL, prin www.123edu.ro, are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le-ai furnizat despre tine, despre un membru al familiei tale ori despre o altă persoană.

Scopul colectării datelor este cu scop informativ, pentru:

 • Statistici;
 • Oferte de produse și servicii noi;
 • Soluționarea întrebărilor, cererilor și / sau reclamațiilor adresate către 123edu.ro;
 • Newsletter-e și realizarea de studii de piață și marketig despre produsele și serviciile 123edu.ro;
 • Concursuri și promovarea serviciilor, reducerilor oferite de 123edu.ro;
 • Alte informații care țin de 123edu.ro.

Clientul este obligat să furnizeze datele, acestea fiind necesare completării facturilor emise în urma achitării abonamentului Gold, precum și pentru primirea statisticilor și a altor informații cu scop informativ și publicitar.

Refuzul clientului determină neînregistrarea contului de părinte și accesul restricționat la serviciile 123edu.ro.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate numai următorilor destinatari:

– Părintelui / tutorelui care creează un Cont părinte;

– Profesorilor / cadrelor didactice care creează un Cont profesor.

In momentul în care ai înregistrat datele cu caracter personal, ai posibilitatea de a bifa dacă ești / nu ești de acord să primești prin e-mail newsletter-e, informații și publicitate de la EXIMART SERV, prin 123edu.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a te adresa justiției. Totodată, ai dreptul să te opui prelucrării datelor personale care te privesc și să soliciți ștergerea datelor*.

Pentru exercitarea acestor drepturi, te poți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la EXIMART SERV SRL, prin adresa de e-mail [email protected].

De asemenea, îți este recunoscut dreptul de a te adresa justiției.

Observaţie:

*Orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziție poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevazute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare și fiscale, de poliție, justiție, securitate socială). Prin urmare, această mențiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu.

*Orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit și fără nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

12. PAROLA ȘI SECURITATEA

In momentul în care ai primit calitatea de Membru 123edu, îți vei putea accesa contul personal cu ajutorul unei parole și a unui nume de utilizator. Fiecare client este responsabil pentru păstrarea confidențialității parolei și a numelui de utilizator. Este responsabil și pentru toate activitățile ce vor avea loc odată ce a folosit parola sau numele de utilizator respectiv.

Fiecare client este de acord să:

a. Notifice imediat orice utilizare neautorizată a parolei sau a contului 123edu sau orice altă încălcare a securității;

b. Se asigure că a ieșit din contul personal la sfârșitul fiecărei sesiuni.

123edu nu poate și nu va fi răspunzător pentru orice pierderi sau daune apărute prin nerespectarea securității parolei, a numelui de utilizator și a datelor de cont de Membru 123edu.

In cazul în care ai uitat parola, ai la dispoziție butonul ”Am uitat parola”. Folosind acest serviciu, vei primi prin e-mail o nouă parolă temporară, valabilă pentru o singură autentificare. Duăa ce ai accesat contul personal, schimbă-ți parola cu una nouă, cu ajutorul căreia vei putea intra în propriul cont.

13. DREPTUL DE AUTOR 123edu

Prin înregistrarea și primirea calității de Membru, vei fi de acord că toate informațiile oferite sub forma de text, software, fotografii, desene, ilustrații, grafice, sunete, mesaje, nume, logo, motto și toate celelalte materiale scrise care apar pe 123edu (denumite în continuare ”Conținut”), postate public sau privat, aparțin și sunt în responsabilitatea Eximart Serv SRL prin 123edu.

Platforma 123edu își asumă responsabilitatea celor trimise prin e-mail (statistici, informații referitoare la 123edu) și nu poate fi trasă la răspundere în cazul unor atacuri de către hackeri sau persoane care nu aparțin echipei 123edu, pentru daunele suferite.

Prin înregistrarea și primirea calității de Membru, recunoști și ești de acord că serviciile și orice software folosit în legătură cu 123edu, conține informații confidențiale protejate de Legea Dreptului de Autor și alte legi.

Recunoști și ești de acord că informațiile prezentate prin intermediul 123edu, sunt protejate de drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate și legi, cu excepția materialelor publicitare, în afara celor autorizate în mod expres de către 123edu.

123edu le acorda clientilor dreptul de a folosi serviciile 123edu, iar clientul va fi de acord ca nu va copia, vinde, modifica, dezasambla sau incerca in alt fel de a descoperi orice cod sursa.

Clientul este de acord sa nu modifice software-ul 123edu in orice mod sau forma sau sa foloseasca versiuni modificate ale software-ului in scopul de a obtine acces neautorizat la serviciile 123edu.

Clientul este de acord sa nu acceseze serviciile 123edu prin oricare alte mijloace in afara de interfata furnizata de 123edu.

In cazul în care în calitate de client, ai încălcat această parte a TC, conform Legii dreptului de autor, Eximart Serv SRL, care este proprietarul 123edu, poate cere retragerea de pe internet a copiilor sau materialelor derivate din 123edu.

14. COMPORTAMENTUL MEMBRULUI 123edu

Din momentul în care ai devenit membru 123edu ești de acord să respecți conduita online și sa respecți legile aplicabile în domeniul serviciilor online.

In cazul în care ești invitat să ne transmiți părerea ta (Feedback, Testimoniale sau prin alte mijloace de comunicare private sau publice), ești de acord să respecți un limbaj decent și potrivit, respectând totodată siguranța copiilor în mediul online public și privat.

Acest serviciu se adresează atât părinților și profesorilor, cât și minorilor, iar în cazul folosirii unui limbaj nepotrivit, 123edu are dreptul de a nu afișa aceste mesaje sau de a sancționa utilizatorul fără o notificare prealabilă.

15. LIMITAREA SAU SUSPENDAREA CONTULUI

123edu are drepul de a limita sau suspenda contul persoanelor care nu au îndeplinit condițiile din TC fără o notificare prealabilă.

Comportamentul indecent, nepotrivit politicii site-ului, vor fi sancționate și nu vor putea cere contravaloarea zilelor rămase până la expirarea abonamentului.

De asemenea, conturile inactive vor fi șterse după 24 de ore de la înregistrare. Aceeași procedură o vom aplica și în cazul conturilor cu mail-uri înregistrate greșit, acestea fiind șterse imediat ce s-a constatat o eroare de e-mail.

16. SIGURANTA PENTRU COPII

Prin Statisticile 123edu, părinții / tutorii / adulții responsabili de contul de părinte din cadrul site-ului, vor primi pe adresa de e-mail informații cu privire la timpul pe care copilul / copiii înscriși îl alocă pe site. De asemenea, vor putea cunoaște ce anume a lucrat copilul în timpul cât a accesat 123edu.

Fiind un site pentru copii, nu sunt permise mesaje, imagini etc. cu conținut pornografic, expresii indecente, rasiste și discriminatorii. Nu sunt permise cererile de întâlniri prin intermediul instrumentelor de comunicare online puse la dispoziție de 123edu.

Părintele / tutorele / adultul responsabil pentru contul său, va avea și responsabilitatea pentru educarea și protejarea copilului, în scopul evitării abuzurilor de orice fel la adresa copilului. 123edu nu poate fi făcut răspunzator pentru niciun fel de abuz la adresa copiilor.

Platforma 123edu.ro va face toate eforturile sa preîntâmpine situațiile neplăcute și va sancționa persoanele care încalcă dreptul copilului de a se bucura de beneficiile pe care i le oferă serviciul nostru.

17. COPYRIGHT

Platforma 123edu, prin întreg Conținutul său, este apărată de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul companiei Eximart Serv SRL a oricăror elemente ce fac parte din Conținut, se pedepsește conform legilor în vigoare.

18. INTRERUPERI SI MODIFICARI ALE SERVICIULUI

123edu își rezervă dreptul de a modifica conținutul serviciului prin îmbunătățiri și dezvoltări oricând, cu sau fără o notificare prealabilă. Clientul este de acord, 123edu nu va fi răspunzator fțăa de el sau de orice terță parte, pentru orice modificare, suspendare sau întrerupere temporară a serviciului.

19. LINK-URI

Serviciul poate furniza sau terțe părți pot furniza link-uri spre site-uri web sau alte resurse.

Deoarece 123edu nu are niciun control asupra acestor situri și resurse, recunoști și ești de acord că firma Eximart Serv SRL, prin 123edu.ro, nu este responsabilă pentru disponibilitatea site-urilor externe sau a resurselor.

Eximart Serv SRL nu garantează și nu este responsabilă sau răspunzătoare pentru orice conținut, publicitate, produse, sau alte materiale de pe site-uri sau resurse externe.

In calitate de client, recunoști și ești de acord în continuare, că 123edu nu va fi facută responsabilă sau răspunzătoare, direct / indirect, pentru orice pagubă sau pierdere cauzată în urma accesării unor link-uri sau materiale publicitare apărute pe site-ul 123edu.