Teste demo. Exerciții de matematică, limba română și quiz

Incearcă un test GRATUIT!
Testele demo gratuite sunt puse la dispoziția ta pentru a-ți face o idee despre cum funcționează platforma educațională 123edu.ro.

Toate textele de la clasa pregătitoare si clasa întâi sunt citite de o voce feminină. Chiar dacă nu știu să citească, cei mici se vor descurca foarte bine, fără ajutorul tău. Încurajează-l pe copil să lucreze singur!

Clasa pregătitoare - cu sunet

Clasa întâi - cu sunetExerciții de limba română, matematică și quiz-uri, teste demo

Toate categoriile de teste demo sunt vizibile user-ilor care ajung pe paginile acestei platforme educaționale. Aici, poți naviga printre exerciții de matematică și de română în mod gratuit, fără să ai nevoie de abonament.

În categoria pe care am numit-o ”Teste demo”, vei găsi diverse tipuri de exerciții de matematică demonstrative pentru clasele primare, inclusă clasa pregătitoare. Și pentru că la fel de importantă este și comunicarea, fosta gramatică, îți oferim și exerciții de română demonstrative, începând de la clasa 2.

Dacă dorești să-ți faci o idee despre modul în care funcționează platforma educațională 123edu.ro este suficient să accesezi oricare dintre butoanele de mai sus. Așa cum vei vedea, grupurile de exerciții la matematică și limba română sunt împârțite pe clase și pe subcapitole.

Cum funcționează testele demo 123edu.ro?

Subcapitolele pentru exemplele demonstrative sunt alese la întâmplare. Dacă la matematică ai la dispoziție un număr nelimitat de exerciții, la română, numărul lor este fix.

Exerciții de matematică demo
Fiind vorba despre teste demo, nu vei vedea toate exercițiile, ci unul singur, ales la întâmplare pentru a-ți putea face o idee despre cum arată. Bineînțeles că neavând un cont de părinte nu vei putea vedea statisticile care se oferă abonaților plătitori.

Exerciții de română demo
La fel ca la matematică, la exercițiile de comunicare pentru clasa 2, clasa 3 și clasa 4, ai acces la un singur exercțiu demonstrativ care iți arată că se folosesc mai multe tipuri de afișare și de răspuns, ca de exemplu: completare integramă, mutare cuvinte cu mouse-ul, apăsare pe cuvinte.

Teste demo sau abonament?

Atât la română, cât și la matematică, este esential ca elevul să se încadreze în timpul de lucru și totodată să întrunească un punctaj cât mai mare (până la 100 de puncte). Însă nu este suficient să parcurgă doar testele demo.

Aceste exerciții matematică și română demonstrative îți oferă doar informații cât să-ți faci o idee despre ce vei găsi pe website-ul 123edu.ro. Însă nu pot înlocui munca individuală și exersarea de care are nevoie copilul tău.

În plus, toți utilizatori cu un cont deschis vor primi statistici despre progresele celui mic de-a lungul anilor din școala primară. Astfel de detalii pot fi urmărite de posesorii unui cont părinte, în secțiunea ”Contul meu”.

Cu exercițiile demonstrative îți vei face o idee despre ce-ți oferim pe platforma educațională 123edu.ro. Însă dacă vrei să-ți ajuți copilul să aprofundeze matematica și limba română, deschide un cont părinte, apoi un cont de copil și alege unul din cele trei tipuri de abonamente!